Til forsiden
Sitemap
Udskriv

Profil af A1 Steel Consulting ApS

 

Selskabsform:

A1 Steel Consulting ApS blev stiftet den 1. juli 2000 med det formål at levere ingeniørmæssige ydelser til en lang række brancher. Dette med baggrund i den ekspertise som jeg har oparbejdet gennem mere end 40 år indenfor rustfrit stål. Erfaringer fra blandt andet produktionsvirksomheder, ingeniør- og projekterende firmaer der leverer til mejerier, bryggerier, medicinal- og kemisk industri.

 

Ansatte :

A1 Steel Consulting ApS drives som et enkeltmandsfirma med freelance efter behov. I enkelte situationer samarbejdes med andre konsuletnfirmaer, så større opgaver kan løftes.
 

Domicil :

Virksomheden drives fra velindrettet kontor i forbindelse med privat boligen på Fjællebrovej i Vejstruprød. 10 min. kørsel fra Kolding og 15 min. fra Haderslev.
 

Ydelser :

Rådgivning, udvikling og videreudvikling af tanke og procesudstyr
Konstruktion af procestanke og silotanke
Myndighedsgodkendelse af tryktanke
Rådgivning og projectledelse
Indkøb, inspection og kontrolopgaver

 

Varer :

A1 Steel Consulting ApS har udviklet drænbare og rengøringsvenlige special fittings til indsvejsning i tanke. Der er omgående levering fra lager.  Se venligst under produkter.
 

Kunder :

Kundekredsen er store, mellemstore og mindre virksomheder dels i nærområdet, men også geografisk over det meste af Danmark. Der arbejdes både for produktionsvirksomheder og ingeniørvirksomheder som leverer til fødevare- eller medicinal/kemisk industri.